Тя пусна обява, че си търси богат мъж! Отговорът на този банкер я шокира

Златотърсачки

Желанието за материално благополучие не е чуждо на човечеството. В стремежа си да сме обезпечени обаче често сме склонни егоистично да използваме всичко и всички.

Малцина са хората, които си дават реална представа за това, което могат да предложат на света. За да получим нещо, първо трябва да дадем. В наши дни обаче се случва следното – искаме всичко, тук и сега, без да сме готови да дадем нищо от себе си. Това е неправилен подход, който не води до никъде.

Младите хора днес и в частност – много дами смятат, че всичко може да им бъде дадено наготово в този живот, без да положат никакви усилия. Такъв е случаят с нашата героиня. Тя е на 25 години. Красавицата пуска обява, че си търси богат съпруг. Отговорът, който получи, преобърна живота ѝ с краката нагоре. Вижте текста без редакторска намеса и ще останете без думи.

Тази година навършвам 25 години. Изключително привлекателна съм и притежават чувство за стил и вкус. Мечтата ми е да се омъжа за мъж, който изкарва 500 хил. долара годишно и отгоре. Не съм алчна – в Ню Йорк този, който изкарва половин милион годишно, просто попада в средната класа.

Изискванията ми не са високи. Имам въпрос: Какво трябва да направя, за да се омъжа за такъв богаташ? Най-богатият, с когото съм излизала до момента, печелеше 250 хил. долара годишно. Това беше таванът за мен, Но, ако искаш да се преместиш в най-скъпия квартал на Ню Йорк, това е абсолютно недостатъчно. Искам да ми отговорите на следните въпроси:

Къде обикновено излизат най-богатите ергени? Заведения, клубове, ресторанти, спортни зали? Желателно – с адреси.

В коя възрастова група е най-добре да се целя?

Милионери

Защо повечето жени на богаташи са с абсолютно обикновена външност?

Как решавате коя жена може да бъде ваша съпруга и коя – просто приятелка? Аз искам да се омъжа.

Г-ца Прекрасна

Отговорът, който преобръща живота на младото момиче, е дело на изпълнителен директор на успешна банка. Вижте какво ѝ казва той:

Здравей, госпожице Прекрасна.

Запознах се с твоя пост с голям интерес. Убеден съм, че има много момичета като теб наоколо. Нека анализирам твоя казус като професионалист финансист.

Бизнесмени

Моят годишен доход е повече от 500 хил. долара. Никога обаче не бих си губил времето с теб. Решението да се оженя за теб е повече от лошо. Нека обясня защо.

Нека оставим всички подробности настрана. Ти предлагаш сделка – красота срещу пари. Ти предоставяш красота, а аз – пари срещу нея. В това няма нищо нередно. В същото време има проблем. С времето твоята красота ще повехне, а парите ми няма да изчезнат без основателна причина. Моят доход ще се увеличава от година на година, а с времето ти няма да ставаш по-хубава.

От икономическа гледна точка, аз съм актив с покачваща се стойност, а ти си обезценяващ се актив, и то обезценяващ се в геометрична прогресия. След 10 години твоята стойност ще е много по-ниска. Според термините на Уол Стрийт всяка търговска сделка има позиция. Отношенията с теб също са търговска сделка и твоята пазарна цена е един падащ актив. А да притежаваш такъв актив е безсмислено.

Никой здравомислещ богат човек няма да иска да има брак с теб. А мъжете, които печелят повече от 500 хил. долара годишно, определено не са глупаци. Те, както и аз, биха се срещнали с теб, но не биха се оженили за теб.

Моят съвет е да зарежеш това търсене. Опитай се да забогатееш сама и да изкарваш над 500 хил. долара доход. Тогава може и да намериш някой богат глупак, който да се ожени за теб. Много се надявам моите отговори да са ти били полезни.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари