Любовният хороскоп за 14 ноември

5 от 12 Зодии

Лъв


Днес на партньора ви няма да му отнеме много, за да ви запали по едно или друго приключения. Но все пак, Лъвове, бъдете внимателни, когато се впускате в необмислени действия. Прекалено рискованите занимания не са за препоръчване днес. Същото се отнася и за необвързаните представители на зодията, които днес ще са настроени на похотлива вълна и ще търсят опасни флиртове.

Денят ще бъде вълнуващ, но и много подвеждащ. Заради Луната във Везни интимните отношения ще заемат много важна роля в нашия живот и всичко останало ще ни се струва маловажно.

Заедно с това пред нас ще се отворят много нови възможности да подобрим отношенията си и да започнем ново партньорство, в случай че все още търсим любовта. Но точно сега трябва много да се внимава с новите връзки.

Има вероятност новите ухажори, които ще се навъртат около нас днес, да имат неизказани намерения и да искат да ни измамят по някакъв начин. Така че ако някои предложения ви се струват прекалено изкушаващи, стойте настрана и не прибързвайте да ги приемате.

Възможно е да се въвлечете в много трудни ситуации и напълно да изгубите контрола над собствения си живот. Затова се съгласявайте с нови предложения само ако сте сигурни, че можете да отсеете правилно честните от нечестните хора.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати