Любовният хороскоп за 14 ноември

6 от 12 Зодии

Дева


Днес ще имате спор с любимия си човек, който ще се опита да ви отвори очите по отношения на ваш приятел. Партньорът ви ще поиска да разобличи измамите на тази личност, но е много вероятно вие да не пожелаете да видите истината. Необвързани Деви, днес може да останете с впечатлението, че се въртите в кръг. Точно когато си мислите, че сте на път да започнете нова връзка с даден човек, ще се случи нещо, което ще ви върне в началото на вашите отношения и ще трябва отново да се доказвате.

Денят ще бъде вълнуващ, но и много подвеждащ. Заради Луната във Везни интимните отношения ще заемат много важна роля в нашия живот и всичко останало ще ни се струва маловажно.

Заедно с това пред нас ще се отворят много нови възможности да подобрим отношенията си и да започнем ново партньорство, в случай че все още търсим любовта. Но точно сега трябва много да се внимава с новите връзки.

Има вероятност новите ухажори, които ще се навъртат около нас днес, да имат неизказани намерения и да искат да ни измамят по някакъв начин. Така че ако някои предложения ви се струват прекалено изкушаващи, стойте настрана и не прибързвайте да ги приемате.

Възможно е да се въвлечете в много трудни ситуации и напълно да изгубите контрола над собствения си живот. Затова се съгласявайте с нови предложения само ако сте сигурни, че можете да отсеете правилно честните от нечестните хора.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати