Любовният хороскоп за 14 ноември

8 от 12 Зодии

Скорпион


Тези от вас, които се отнасят несериозно към заболяванията си, днес ще имат пререкания с половинката си именно по този повод. Ако скоро не започнат да се грижат малко повече за себе си, има опасност да се лишат от здравето си и подкрепата на любимия човек. Необвързани Скорпиони, постарайте се да не бързате с важните решения днес. Ще получите много изкушаващи предложения от противоположния пол, но много от тях ще са само красиви обещания и нищо повече.

Денят ще бъде вълнуващ, но и много подвеждащ. Заради Луната във Везни интимните отношения ще заемат много важна роля в нашия живот и всичко останало ще ни се струва маловажно.

Заедно с това пред нас ще се отворят много нови възможности да подобрим отношенията си и да започнем ново партньорство, в случай че все още търсим любовта. Но точно сега трябва много да се внимава с новите връзки.

Има вероятност новите ухажори, които ще се навъртат около нас днес, да имат неизказани намерения и да искат да ни измамят по някакъв начин. Така че ако някои предложения ви се струват прекалено изкушаващи, стойте настрана и не прибързвайте да ги приемате.

Възможно е да се въвлечете в много трудни ситуации и напълно да изгубите контрола над собствения си живот. Затова се съгласявайте с нови предложения само ако сте сигурни, че можете да отсеете правилно честните от нечестните хора.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати