Любовният хороскоп за 14 ноември

9 от 12 Зодии

Стрелец


Днес партньорът ви няма да е в състояние сам да реши собствените си проблеми и ще се наложи вие да му помогнете с моралната си подкрепа. Само от вас зависи дали любимият ви човек ще преодолее проблемите си, затова направете всичко по силите си, за да го мотивирате. Необвързани Стрелци, днес ще имате интересно запознанство, ако посетите музей, галерия, концерт или друго културно събитие. Ако прекарате свободното си време, едва ли ще ви се случи нещо запомнящо се.

Денят ще бъде вълнуващ, но и много подвеждащ. Заради Луната във Везни интимните отношения ще заемат много важна роля в нашия живот и всичко останало ще ни се струва маловажно.

Заедно с това пред нас ще се отворят много нови възможности да подобрим отношенията си и да започнем ново партньорство, в случай че все още търсим любовта. Но точно сега трябва много да се внимава с новите връзки.

Има вероятност новите ухажори, които ще се навъртат около нас днес, да имат неизказани намерения и да искат да ни измамят по някакъв начин. Така че ако някои предложения ви се струват прекалено изкушаващи, стойте настрана и не прибързвайте да ги приемате.

Възможно е да се въвлечете в много трудни ситуации и напълно да изгубите контрола над собствения си живот. Затова се съгласявайте с нови предложения само ако сте сигурни, че можете да отсеете правилно честните от нечестните хора.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати