Любовният хороскоп за 14 ноември

10 от 12 Зодии

Козирог


През днешния ден има голяма вероятност партньорът ви да се събуди в лошо настроение и през целия ден дори веднъж да не изгрее усмивка на лицето му. Опитайте се да не отдавате голямо значение на държанието му, защото утре от него няма да им и спомен. Необвързаните Козирози, днес не се опитвайте да се налагате често на любовния фронт. Непрекъснатите ви капризи бързо ще дотегнат на събеседниците и ще ви лишат от вниманието им.

Денят ще бъде вълнуващ, но и много подвеждащ. Заради Луната във Везни интимните отношения ще заемат много важна роля в нашия живот и всичко останало ще ни се струва маловажно.

Заедно с това пред нас ще се отворят много нови възможности да подобрим отношенията си и да започнем ново партньорство, в случай че все още търсим любовта. Но точно сега трябва много да се внимава с новите връзки.

Има вероятност новите ухажори, които ще се навъртат около нас днес, да имат неизказани намерения и да искат да ни измамят по някакъв начин. Така че ако някои предложения ви се струват прекалено изкушаващи, стойте настрана и не прибързвайте да ги приемате.

Възможно е да се въвлечете в много трудни ситуации и напълно да изгубите контрола над собствения си живот. Затова се съгласявайте с нови предложения само ако сте сигурни, че можете да отсеете правилно честните от нечестните хора.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати