Какво ви предстои според любовния хороскоп за 15 ноември

1 от 12 Зодии

Овен


Днес е възможно да получите изкушаващо предложение от половинката си или друга личност, към която не сте безразлични. Въпреки това Звездите не ви съветват да подхождате лекомислено и сляпо да вярвате на обещанията, които ще чуете. Има вероятност всички красиви думи, с които ще бъдете обсипани, да се окажат лъжи.

Днешният ден е важен, тъй като ще успеете да разсеете много съмнения по отношения на любовния си живот и да се отървете от зависимости и хора, които само се възползват от вашето благоразположение. Възможно е партньорът ви най-сетне да разкрие истинското си лице и това, което видите, да не ви се понрави.

Но пък неприятната изненада ще ви помогне да прекъснете партньорство без бъдеще, което само ще отнема от енергията ви. Така че не се отчайвайте и приемайте със спокойствие промените и прозренията, които ще получите между 10.00 и 13.00 часа днес.

След това вече се заемете с обикновени действия и се старайте да не предприемате нови връзки и проекти. До 20-ти ноември по-добре да се въздържате от рисковани нови начинания – има голяма вероятност да останете разочаровани и излъгани.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати