Ето какво ще ви се случи в любовта на 18 ноември

1 от 12 Зодии

Овен


Ако се чувствате объркани от поведението на важен за вас човек и се чудите дали да му се доверите, Звездите ви препоръчват да вземете предвид неговото държание в миналото. Ако тази личност и друг път ви е наранявала, не бива да ѝ гласувате безусловно доверие точно сега. Има голяма вероятност отново да ви предаде и огорчи.

В 13.43 часа през днешния ден ще имаме Новолуние в Скорпион, което ще ни даде възможност да се освободим от стари преживявания и да започнем живота си на чисто.

В тази връзка е добре до обяд да сте почистили дома си от всички предмети, които ви напомнят за болезнени връзки и хора, които са ви причинили страдание.

Премахнете следите от тях не само в жилището си, но и в телефона и компютъра си, като изтриете всички съобщения и снимки. Така ще покажете на Вселената, че вече сте готови да отворите нова глава в своята история и искате завинаги да оставите тези личности в миналото си.

Предприемането на подобни действия може и да ви се струва болезнено, но бъдете сигурни, че когато приключите с разтоварването, ще се почувствате облекчени.

Днес е много важно и с какви хора завързвате нови романтични запознанства. Звездите предвещават, че има голяма вероятност около необвързаните представители на различните зодии да се навъртат лица, които търсят само определена изгода от отношенията си. Ето защо новите партньорства трябва да са добре премислени.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати