Вижте любовния си хороскоп за 20 ноември

1 от 12 Зодии

Овен


Днес партньорът ви ще се събуди с желанието да върши добрини за околните и да ви закриля. Така че не се учудвайте, ако бди над вас като родител и се опитва да ви направлява със съветите си. Необвързани Овни, днес има опасност да станете обект на подигравка от страна на противоположния пол. Затова не се доверявайте сляпо на своите събеседници и в никакъв случай не разкривайте душата си пред обекта на своите чувства.

Луната е в Стрелец и първият ден от новата седмица поставя началото на успешен, комуникативен и продуктивен период. Общуването между различните зодиакални знаци ще доведе до формиране на нови двойки, както и до започването на нови съвместни проекти.

Разговорите ще са леки и приятни и определено няма да имаме проблеми с изразяването на мислите и чувствата си. Така че днес е моментът за завързване не само на романтични отношения, но и на бизнес контакти.

Ако искате да осмислите връзката си и да вземете някои важни решения, направете това през светлата част на деня, когато страстите все още ще са спокойни и умът ви ще функционира спокойно.

По-късно вечерта повечето от нас ще са подвластни на похотливо настроение, което ще ги подтикне към търсене на плътски удоволствия и ще замъгли разума им.

Вечерта ще даде възможност за незабравими флиртове, но и за изневери. Така че бъдете внимателни и не прекалявайте с алкохолните напитки, които допълнително могат да усилят сексуалната ви енергия.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати