Вашият вълнуващ любовен хороскоп за 23 ноември

1 от 12 Зодии

Овен


Днес е възможно да потъпчете чувствата на половинката си в името на някакви ваши желания. Егоистичната ви постъпка определено няма да допадне на партньора ви, който ще заключи, че изобщо не заема челна позиция в живота ви. Необвързани Овни, днес не бива да действате прекалено агресивно на любовния фронт. Ако пришпорите нещата, ще изплашите обекта на чувствата си и ще го отблъснете.

Ако сте намислили романтични срещи днес, запланувайте ги за преди 12.30 часа. Дотогава ще обменяте лесно информация с противоположния пол и ще получавате отговори на въпросите, които ви вълнуват. Ако искате да разкриете чувствата си към някого, днес това трябва да се случи именно до обяд.

След това настъпва период, който не е подходящ за романтика и флиртове. От 12.30 до 22.15 часа Луната ще е без курс, ето защо тогава не бива да се предприемат никакви рисковани действия на любовния фронт. Не бива да се правят и грандиозни планове, тъй като има опасност те да се забавят или изобщо да не се осъществят.

Но пък, ако имате спешна нужда да се отървете от нечие присъствие в своя живот, периодът ще ви помогне това да се случи по-безболезнено. Така че, ако се чувствате недоволни от нездравословните си отношения с някого, не се колебайте да ги преустановите завинаги още днес.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати