Любовен хороскоп за 24-ти ноември за всички зодии

1 от 12 Зодии

Овен


Днес определено става въпрос за любов. За вас тя е в двойни дози. Точно, когато смятате, че романтиката не може да е повече, ще получите още и още дози от нея. Готови сте да се отдадете на най-пламенните си фантазии точно сега, защото реалността ви изглежда ви дава точно това, което искате по това време.

От днес Луната вече е във Водолей. Това повишава общуването с приятелите и любимите хора. С тях ще можете да споделите своите идеи. Звездите повеляват непрестанно да търсите нова информация.

Денят ще протече интензивно, така че не забавяйте темпото. Движението на Нептун няма пряко отношение към любовта в живота ви, но определено внася доза емоция в него. В последните 5-6 месеца може да сте били под властта на заблуди и манипулации в личен план и едва сега започвате да отрезвявате и да виждате тяхната несъстоятелност.

Днешният ден е ден на силни прозрения както в професионален, така и в личен план. Заформилият се хубав аспект между Меркурий и Уран ще засили всички хубави лунни принципи, които настават.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати