Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Новогодишни планове: Ето как да ги сбъднем

Новогодишни планове: Ето как да ги сбъднем

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
6 от 6 Снимки

6. Планирайте отрано


Съставянето на план е най-трудната част от промяната. Освен конкретната цел трябва да помислите кои неща ще ви доведат до реализирането ѝ. Само най-организираните хора, които умеят и обичат да планират предварително, получават удоволствие от това. Въпреки това е добре да го направите, е добре да имате поне приблизителен план как да реализираме идеите си. Не го ли направите – рискът да останете в зоната на фантазиите се увеличава.

В навечерието на Нова година винаги правим планове. Малцина са щастливците обаче, които изпълняват на практика това, което са си обещали. Тази година обаче ще е различно.

С началото на новата година идва и промяната. Независимо дали сте скромни в очакванията си или напротив, искате всичко тук и сега, трябва наистина да си пожелаем мечтаното, за да се осъществи. За щастие има начин да предизвикате успеха.

Повече от 45% от хората по света планират следващата си година. Да започна да тренирам, да спра цигарите, да забогатея – това е само малка част от плановете ни. Доказано е обаче, че едва 8% постигат успех, а цели 24 % захвърлят начинанието си още в първата седмица на януари.

Причина за това са недисциплинираност и липса на воля и характер. В резултат сме разочаровани от себе си. За да не започвате и вие така 2018-та година, в горната галерия вижте как да постигнете планираното с лекота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати