Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Зодиите, които хич не ги бива под юргана

Зодиите, които хич не ги бива под юргана

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
3 от 3 Снимки

3. Дева


Класическата Дева може да е много скована в леглото. Разбира се, има и изключения, но като че ли повечето представители на тази зодия не са достатъчно темпераментни и рядко дават воля на най-мръснишките си помисли. Освен това по време на секс им се случва да мислят за опасностите от акта като нежеланата бременност например и това допълнително разваля приятния момент.

Зодиакалният ни знак оказва влияние не само на характера ни, но и върху поведението ни. Отказва се, че от зодията ни зависи също така какви ще са сексуалните ни умения. Така например има зодии, които са истински богове в леглото. Такива са Скорпионът, Телецът, Рибите.

Те са нежни, страстни и чувствени. Бързо усещат от какво има нужда партньорът им точно в този момент и не пестят сили, за да задоволят всичките му нужди.

Освен това им идва някак отвътре да правят всичко с много желание и да се раздават до последно в спалнята. Затова и всеки, който има връзка с някоя от тези зодии, може да се чувства голям късметлия.

Същевременно има зодиакални знаци, които просто не ги бива в изкуството, наречено секс. Те трудно се настройват на вълната на половинката си и така ѝ не могат да я възхитят със сексуалния си репертоар. Вижте кои са тези лоши в секса зодии в галерията ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати