Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Трите най-меркантилни жени в зодиака

Трите най-меркантилни жени в зодиака

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 3 Снимки
Трите най-меркантилни жени в зодиака
Снимка: Instagram

Стрелец


Приключенка по душа, жената Стрелец се нуждае от спонсор за своите пътувания. Това прави нейния материализъм малко по-различен от този на останалите. Тя не харчи за дрехи, защото няма време. В по-голямата част от ежедневието жената Стрелец или пътува или планира пътувания до най-екзотични места. И тъй като това гълта всичките ѝ спестявания – някой трябва да плаща. Освен това тези жени са известни със своята нетърпеливост. Това обяснява купищата необмислените финансови решения, които взимат.

Представителките на тези три зодии са най-меркантилните, които някога сте срещали. Щом изпразнят банковите ви сметки, ще изчезнат като дим, оставяйки ви с разбито сърце.

Няма нищо лошо в това човек да си угажда от време на време – нали затова се трудим. Всеки се нуждае от пари, за да живее. Някои обаче са свикнали да ги получават наготово и да ги харчат за себе си.

Има жени, които са малко или повече увлечени от луксозния живот и придобивките по всякакви форми. И макар някои хора да им се сърдят, когато им вземат всички пари – просто приемете, че всичко е от зодията.

Меркантилните жени са обсебени от материалното. Те са готови на всичко, за да постигнат целите и мечтите си в този аспект, като понякога това се превръща в патология.

Материалистките често умъртвяват всички общочовешки ценности в името на парите. Моралът и ценностите се измерват със суми и ако нямате лъскава кола, джип и няколко къщи, просто не си правете труда - тя няма да ви забележи. В горната галерия вижте кои са дамите, които харчат така, сякаш няма да има утре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати