Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Кофти първа целувка: Ето как да се справим

Кофти първа целувка: Ето как да се справим

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
3 от 3 Снимки

Адреналин


За да забравите неприятното преживяване от първата целувка, на следващата среща да отидете на вълнуващо място, на което да се отдадете на момента. Общият адреналин сближава и разтапя ледовете.

Заложете на нещо, което включва докосване между вас. Така се засилва кръообръщението и се освобождава хормонът фенетиламин. Това ще повиши настроението, а и привличането и привлекателността.

Първата целувка е нещо специално. Независимо дали сте се сваляли с месеци или сте се влюбили от пръв поглед, тя се помни дълго. Ето защо, когато не е перфектна, може да стане доста неудобно.

Целувката е акт, който активира всичките пет сетива. Тя изпраща сигнал към емоционалните мозъчни центрове, свързани с любов и страст. С нея партньорите разбират на невербално ниво до каква степен се привличат и дали са подходящи един за друг.

Целувките обаче невинаги са перфектни – дори първите. Когато нещата не се получат както сте планирали или очаквали, не трябва веднага да се отчайвате. Приемете, че това е било просто опит и опитайте отново.

Една кофти целувка не може да сложи край на цяла връзка. В горната галерия вижте начините да преодолеете този сконфузен момент и да спасите отношенията си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати