Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Митове и истини: Какви жени не харесват мъжете

Митове и истини: Какви жени не харесват мъжете

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 7 Снимки

Мъжете си падат по дългокраки мадами


Не точно. Дължината на краката е на четвърто място сред нещата, които един мъж забелязва при първа среща. Замислете се колко от звездните дами са миньончета. Ева Лонгория е сред доказателствата, че мъжете предпочитат сладки малки жени. Дългокраките манекенки понякога им се струват като извънземни.

Няма жена, която да не се е съмнявала в себе си и външния си вид. Няколко килца отгоре, липса на достатъчно дрехи, нисък ръст, не дотам стегнато тяло, причините да сме несигурни са много.

Недостатъците в нашите очи изглеждат огромни. Те разяждат бавно и сигурно самочувствието ни ден след ден. Ако постоянно сме подложени под обсадата на перфектните жени от кориците на списания, в комбинация със наложените стереотипи, положението може да излезе извън контрол.

Всички знаем за възможностите на фотошопа, но въпреки това се тормозим. Нашите притеснения обаче често се оказват неоснователни. Живеем във време на налагани стереотипи за красота, сексапил или мода. И макар да е трудно да развенчаем заблудите около това какви жени харесват мъжете – ще се опитаме. Разгледайте горната ни галерия и вижте до какви изводи стигнахме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати