Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Тези три зодии са способни да задушат любовта

Тези три зодии са способни да задушат любовта

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
3 от 3 Снимки

Козирог


Властна, отмъстителна и обсебваща зодия, която е убедена, че светът се върти около нея, Козирозите не делят. Те са толкова ревниви, че малко хора могат да се справят с тяхното чувство за несигурност. Дори да са с партньора от десетилетия, те продължават да проверяват телефоните и личните му разговори.

Според тях това е тяхно право и в него няма нищо грешно. Мисълта, че някой може да спре да ги обича, не им понася. Ето защо се опитват да задържат любовта на своята половинка. Начинът, по който го правят обаче, е изтощителен за всеки нормален човек. Нормалните хора имат нужда от лично пространство, но Козирогът определено не дава такова на своята половинка.

Любовта е нещо прекрасно. Както с всяко друго нещо в живота обаче, тя също може да е прекалена.

Има хора, които са способни да обичат безумно. Те са готови да пожертват себе си в името на чувствата и емоциите. Понякога любовта им е толкова всепоглъщаща, че с нея са способни по-скоро да отблъснат половинката, отколкото да я задържат завинаги.

Малко хора все още са надарени със способността да са верни и да обичат качествено. При някои обаче тази любов е толкова силна и задушаваща, че накрая се оказва всичко друго, но не и истинска. Да дадеш свобода на човека до себе си – това е истинска любов.

Всички сме виждали и дори попадали на подобен обсебващ партньор. В най-честия случай тези хора са представители на някоя от трите задушаващи зодии, които може да разгледате в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати