Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»10 признака, че връзката ви е супер

10 признака, че връзката ви е супер

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
10 от 10 Снимки

10. Не се оплаквате един от друг


Да се оплаквате от партньора на приятелите си е може би най-лошото нещо, което може да направите. Лесно е да говорите, без да сте положили реални усилия да поправите нещата. С времето ще се превърнете в постоянно мрънкало и винаги се оплаквате от вашата жалка съдба и разбит живот. Много по-лесно е да поговорите или просто да напуснете вредната среда.

Връзките са колкото приятни, толкова и сложни. Дори у най-влюбения човек понякога се появяват съмнения относно отношенията си. За щастие има сигурни признаци, които показват, че всичко е наред.

Когато нещо се обърка във връзката и тя приключи, съжаляваме за положените усилия. Рядко обаче осъзнаваме, че са напразни, докато сме още в нея. На практика е трудно да разберем кога вложеното старание си струва, и кога – не.

Трудно е да разберем дали човекът за нас е точният. Понякога е добре да свалим розовите очила и да видим ситуацията реално. Има прост начин да видите дали всичко във връзката ви върви добре. Просто се запитайте дали за вашата връзка важат следните 10 твърдения /разгледай галерията/.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати