Как да спечелим едно момче?

1 от 3 Снимки

1. Външният вид е от ключово значение


Каквото и да си говорим, за да привлечеш някого, първо трябва да впечатлиш очите му. И тук не се има предвид силният грим, а естествената красота и нейното леко подчертаване. Тоновете фон дьо тен вече не са на мода, защото такава стана масовката. Бъди различна, гримирай се с усмивка!

Отношенията между мъжете и жените са сложна задача, за която все още не е открито точно решение. Хората са различни. При някои любовта пламва мигновено, при други – с течение на времето. Трети откриват, че просто не са един за друг, четвърти страдат по несподелените си чувства, пети са прекалено срамежливи и т.н. За тези отношения можем да говорим много дълго.

Все пак, има някои утвърдени принципи, които всеки уважаващ себе си представител на съответния пол трябва да следва, най-малкото за да се чувства добре сред противоположния такъв. Тези „правила” са напълно достатъчни за отличното първо, а и по-нататъшно впечатление, което ще оставите у другия. А, ако той не ви забележи, просто не е вашият човек.

Нека сега се съсредоточим върху момичетата и новата тръпка, която не излиза от съзнанието им, но си нямат ни най-малка представа за това. Казано с други думи - как може да спечелим едно момче?

В галерията са съвети, с които със сигурност ще впечатлиш едно момче. Запомни, обаче, че няма перфектни хора, че ти и той сте уникални сами по себе си и че никой не може да запали искрата помежду ви насила. Ако не е този, то следващият ще те оцени. Всеки си има половинка и ти ще откриеш своята, за която ще правиш всички тези неща с удоволствие.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Свързани рецепти