Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Тренировки»Звездите с най-добре оформени тела

Звездите с най-добре оформени тела

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Ел Макферсън

Мащабно проучване извади най-харесваните части от тела на знаменитости, които показват към какво трябва да се стремим, когато правим упражнения и спазваме строги диети.

Като перфектен корем повечето анкетирани са посочили този на 36-годишната Никол Шерцингер. За стегнат корем певицата редовно изпълнява 3 много лесни упражнения.

При първото трябва да легнете на пода като изпънете краката си, така че петите да гледат към тавана. След това започнете да движите бедрата си нагоре и надолу без да повдигате таза. Направете 10 повторения.

За второто упражнение поставете ръцете си зад главата, а коленете свийте под ъгъл от 90 градуса. След това сгъвайте колената към гърдите и връщайте в начална позиция 10 пъти.

За третото упражнение поставете краката си на пода, така че колената ви да гледат нагоре. Изпънете ръцете си към тавана, след което започнете да повдигате рамена 10 пъти.

С най-красивите крака е актрисата и модел 50-годишната Ел Макферсън, която изпревари почти два пъти по-младите си колежки Роузи Хънтингтън-Уайтли, Кейт Ъптън и Мили Макинтош.

За да поддържа краката си перфектни Макферсън прави редовно упражнения с т.нар. ролки, при които е нужно максимално сгъване на краката.

Жената с най-добре оформено дупе според проучването е 33-годишна Бионсе. Американската изпълнителка успя са пребори Кайли Миноуг и Пипа Мидълтън, които от години са сочени като жени с идеални дупета.

За да имате дупето на Бионсе, може да практикувате редовно едно упражнение. Седнете на земята като сгънете краката си на 90 градуса, след което плавно подвигайте дупето си, задържайки за около 2 секунди в най-горната точка. Направете 4 серии от по 10 повторения.

Най-сексапилните ръце, които са мечта за всяка жена, са на 56-годишната поп икона Мадона /виж галерията/, която поддържа тялото си с йога и пилатес. След изпълнителката в класацията за съвършени ръце се подредиха Камерън Диас и Дженифър Анистън.

Красивите тела според участниците в проучването имат Риана и Миранда Кер, но не достатъчно, за да завоюват челните места в някоя от категориите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати