Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Диета Клечка – новият хит

Диета Клечка – новият хит

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 5 Снимки
10 часа
Позволени са 3-4 малки ябълки или смокини. Ако не са ви по вкуса, може да ги замените с половин грейпфрут или 1 голяма круша. Билковия чай без захар е позволен в неограничени количества.

Новият хит в диетите – диета Клечка, вече е тук. Тя може да промени всеки, дори тези, които са убедени, че свалянето на излишните килограми просто не е тяхната мисия в живота.

Ефективна и интересна, диета Клечка става все по-популярна в цял свят. Тя е масово предпочитана от дамите, тъй като позволява да намалим теглото без глад и ограничения. Диетата е получила прозвището си благодарение на скоростния си ефект. Килцата се топят като клечка кибрит пред изумения ви поглед.

Основен принцип на загубата на тегло в диетата е тоталният отказ от месни продукти. Преминава се към един изцяло вегетариански режим, който се спазва седем дни. Методът е особено подходящ за хора, страдащи от наднормено тегло, и тези, които страдат от стомашно-чревни заболявания. За тях режимът на хранене е част от програмата за лечение.

От менюто е необходимо да се премахнат всички месни и рибни ястия. Единственото, което е позволено, е пилешки бульон и бистра супа. В седмицата, в която спазвате режима, е нужно да се премине изцяло към плодове, зеленчуци, зърнени храни и каши.

Когато усетите позиви на глад, може да похапвате трици в неограничени количества. Те ви държат сити за по-дълго, тъй като се разграждат много бавно. Те се консумират с вода, чай и кисело мляко. Освен това могат да се добавят към всякакви ястия.

Когато диетата се използва с лечебна цел, е нужно в допълнение да правите и физически упражнения. Разделете ги на по 15 минути сутрин и 15 минути вечер пред лягане.

В диета Клечка няма стриктно меню. Храненето е много разнообразно. Добре е да направите правилния избор за закуска, обяд и вечеря, като вземете предвид калорийната стойност на всеки продукт.

Седемдневния режим се повтаря не повече от веднъж месечно. Както е редно при всяка диета, преди започването ѝ е добре да се консултирате с гастроентеролог или интернист. До момента няма противопоказания, а резултатите от ограниченията са повече от отлични.

В галерията горе може да видите менюто на диета Клечка по часове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати