Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Здравословно Хранене»Истинските съвети за отслабване

Истинските съвети за отслабване

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
8 от 8 Снимки

8. Без емоционални проблеми


Ако решите емоционалните си проблеми, много по-лесно ще ви е да се сбогувате с килограмите. Когато в живота ни липсва любов, запълваме липсата с храна. Липсва ли разнообразие – също. Всяка една липса човешкото тяло е свикнало да компенсира с храна. Резултатът в крайна сметка е наднормено тегло. За да не стигате дотам, компенсирайте с преживявания – нови и приятни за душата и тялото. Не се превръщайте в роб на стомаха си.

Диетите са един от най-често използваните методи за отслабване. Друг метод е физическата активност. За да подействат мерките за сваляне на килограми обаче, е добре да следваме реалните съвети за отслабване. Вижте какво наистина работи.

Всички сме чели с какво се хранят звездите. Хранителните режими са известни, а не един и двама са ги следвали стриктно. Странното е, че в повечето случаи резултатът е далеч от очаквания. Причината, на първо място, е това, че се опитваме да променим храненето си из основи.

За да има промяната реално отражение във външния ни вид, не е нужно да включим храни, които не знаем нито как се произнасят, нито как се приготвят. Също така не е нужно да се впускаме в тренировки, толкова продължителни и изтощителни, че забравяме как изглеждат близките ни.

Запомнете – отслабването не трябва да се превръща в мания и абсолютен катаклизъм за живота!

Вместо да спазвате диета, днес ви предлагаме няколко съвета /виж галерията/, с които може да намалите теглото си, без много усилия. Приложете ги в режима си и дори няма да усетите как ще се промените.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати