Моделката Александра Богданска разкри как отслабва

Александра Богданска

Когато спазвам режим за отслабване, ям само зелени зеленчуци. Доматите са забранени, тъй като имат захарно съдържание. Някои дори ги причисляват към плодовете, сподели моделката Александра Богданска пред Венета Райкова в предаването Горещи срещи и допълни, че по време на диета освен домати не бива да се ядат и банани.

Един банан се равнява на две-три филии хляб, изтъкна Богданска.

Тя не скри, че в модния бранш конкуренцията между моделите е много голямa и за да успееш, трябва да си наистина в топформа. Особено оспорвана според нея е надпреварата между моделите от женски пол.

Контактувала съм с моделки от Украйна, които, за да влязат във форма бързо и без тренировки, са яли медицински памук, който да им дава лъжовното усещане за ситост известно време.

По същата причина пък самата тя, когато е трябвало да отслабне бързо, е консумирала големи количества зелева салата, защото зелето е с отрицателен калориен баланс и съдържа фибри.

Алекс Богданска
Снимка: fb

В такива моменти съм изяждала по една цяла купа за пуканки, пълна със салата от прясно зеле. И това ми е храната за целия ден, допълни Богданска.

Александра, която напоследък се изявява и като телевизионна водеща, припомни и тъмната страна на диетите. Тя сподели, че лишенията от определени храни имат доста сериозни, негативни последици върху организма.

Зелева салата

Красавицата припомни, че след небалансирани режими и гладуване организмът се лишава от важни хранителни вещества и това води до забавяне на метаболизма.

Самата аз след диети имах проблеми с цикъла, а косата ми капеше. Кожата ми загуби свежестта си, сподели Алекс.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Свързани рецепти