Хранителният режим на иконата Одри Хепбърн

1 от 4 Снимки

Десетилетия наред актрисата Одри Хепбърн продължава да е пример за красота, елегантност и стил, но ако смятате, че се е подлагала на сурови диети, за да запази тънката си талия, грешите.

Одри не е спазвала диети, а хранителният ѝ режим ще изненада мнозина, понеже е обичала вредните храни, но въпреки това не е напълнявала.

Шоколад, италианска паста и шотландско уиски са присъствали ежедневно в менюто на кино иконата, споделя нейният съпруг Робърт Уолдърс за списание Пийпъл.

За закуска тя е хапвала филия пълнозърнест препечен хляб с конфитюр. За обяд е предпочитала италианска паста, като най-любими ѝ били спагетите с доматен сос, а за вечеря най-често си взимала един шоколад и чаша шотландски уиски.

Понякога актрисата вечерята телешко или пилешко месо със салата от пресни зеленчуци.

Робърт Уолдърс е последният мъж в живота на Одри. Двамата сключват брак през 1980 година и са заедно до смъртта на кино легендата през 1993 година.

Нейният син Лука Доти споделя, че вероятно слабата фигура на майка му се дължала на малкото количество храна, с което можела да се засити. Хепбърн е преживяла Втората световна война и окупацията на родната ѝ Холандия от нацистите.

По това време тя била едва на 6-годишна възраст, но се налагало да яде коприва, луковици от лалета и да пие огромни количества вода, за да засити глада си. В последствие е страдала цял живот от анемия.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари