Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Здравословно Хранене»Стопете само коремните мазнини ето така

Стопете само коремните мазнини ето така

4 от 4 Снимки

4. Избягвайте захарните напитки


Всеки знае, че безалкохолните газирани напитки и соковете не само са лоши за зъбите, но са и пагубни за талията ви. Изкуствено подсладените напитки карат организма да съхранява мазнините в черния дроб, което води до значително увеличаване на мастната тъкан.

Тъй като захарните храни се обработват по различен начин от захарните напитки, при течните калории има по-голяма вероятност да усетите и повишаване на апетита, което води до допълнителни калории и коремни мазнини.

Яденето на сладкиши, преработени меса и тестени изделия може и да прави чудеса за нашите вкусови рецептори, но води и до сериозни поражения на талията. За съжаление многобройни проучвания са доказали, че е почти невъзможно да се насочи загубата на мазнини към едно определено място на тялото.

Докато в проучване от 2007 г. е установено, че при мъжете е възможно да се постигне намаляване на коремните мазнини, при жените загубата на мазнини в корема намалява с нивото на общите телесните мазнини.

Всеки променя теглото си по различен начин поради генетиката и телосложението си. Въпреки това, ако човек успее да стопи част от мазнините си по здравословен и устойчив начин, коремчето ще започне да намалява независимо от гените. Освен вечната мантра за топене на мазнини – по-малко ядене, повече движение, в галерията горе ще намерите и няколко по-малко известни начина да стопите коремните мазнини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати