Ezine.bg»Статии»Спорт»Тези неподозирани грешки ви пречат да отслабнете!

Тези неподозирани грешки ви пречат да отслабнете!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
5 от 5 Снимки

5. Храните се през големи интервали


Приемането на обилни порции през големи интервали е най-голямата грешка, която можете да направите. За да отслабнете, трябва да се храните по малко и през 3-4 часа.

Проблемът с излишните килограми подтиква много от нас да се подлагат на строги диети, засилени тренировки във фитнеса и какви ли не манипулации.

Въпреки това много често се оказва, че всички усилия, които полагаме, не водят до желаните резултати. Независимо от стриктното гладуване и упражненията кантарът винаги показва едно и също.

Ако подобно явление се е наблюдавало и при вас, бъдете сигурни, че не сте единствени. Всъщност то се среща при почти всеки начинаещ в отслабването и се дължи на най-разпространените неточности, допускани несъзнателно.

Една от най-честите грешки според диетолозите е навикът на трениращите да правят упражнения на празен стомах. Според специалистите по хранене не бива да влизаме във фитнеса гладни, а задължително трябва да похапнем нещо, което ще ни даде повече енергия.

Звездният треньор Дейвид Кирш дори съветва своите клиенти сутрин, преди тренировка, да консумират ябълка, банан и 20 сурови бадема.

С това, разбира се, най-честите грешки при отслабване не се изчерпват. Вижте кои са останалите в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати