Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Здравословно Хранене»Трите полезни храни, от които се дебелее

Трите полезни храни, от които се дебелее

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
3 от 3 Снимки

3. Ядки


Подобно на авокадото, ядките са известен източник на добри мазнини. В тях обаче има и куп калории. И ако на ден приемате повече калории, отколкото изразходвате, е логично да надебелявате. Дори произходът на калориите да е здравословен. Ето защо на ден не трябва да се ядат повече от 30 г сурови ядки. За да не доведат до стомашен дискомфорт, първо ги накиснете.

Когато нещо е полезно, то не трябва по правило да е и нискокалорично. Консумацията на полезни храни обаче е от ключово значение за здравето. А само здравият организъм може да се раздели с излишните мазнинки здравословно.

Полезните храни, от които се пълнее, трябва да се похапват с мярка, ако не искате да се сдобиете с излишни килца. Сред всички модерни продукти, които ни предлагат диетолози и футуристи от всеки ъгъл, има три, които могат да съсипят всичките ви усилия в залата.

Макар и здравословни, тези три храни са си доста калорични. Ако си позволите да похапвате повечко от тях, мисията с отслабването неминуемо ще се окаже невъзможна. Кои са те, вижте в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати