Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Здравословно Хранене»Ето го режима, с който моделите на Виктория Сикрет изглеждат изумително

Ето го режима, с който моделите на Виктория Сикрет изглеждат изумително

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
2 от 5 Снимки

2. Пиене на поне 2 литра вода на ден


Поне 2 литра вода са задължителното количество вода за всеки модел. Това изключва чайовете, а кафето е напълно забранено. Преди ревю те увеличават количеството на вода до 4 литра.

Бела Хадид, Стела Максуел, Адриана Лима и Тейлър Хил са ангелите на Виктория Сикрет, на които всяка жена иска да прилича. Но тези красавици не разчитат само на добрите гени, а и спазват определен режим, за да изглеждат изумително на модния подиум.

В галерията ни може да видите програмата, която всеки ангел на Виктория Сикрет спазва. Тези модели позират по бельо и не могат да си позволят недостатъци по фигурата.

Режимът им не е никак сложен, но изисква постоянство. Моделите го спазват всеки ден, за да поддържат идеална форма, като много рядко си позволяват да го нарушат.

Когато им предстои ревю, те стават два пъти по-стриктни, като увеличават тренировките и хидратацията. В галерията ни обаче може да видите режима, който спазват всеки ден.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати