Дрехи от кадифе ще владеят тенденциите през 2017-та

кадифена рокля

Тази година кадифето ще е най-популярната материя при дрехите. Предизвикващият плат може да се носи във всякакви форми – блуза, рокля, обувки и чанта.

Материята е приятна на допир и е подходяща както за облекло през деня, така и за малките часове на нощта. Освен пастелните тонове на този плат, през 2017-та може да заложите и на по-ярки цветове като жълто, зелено и розово.

В последните си колекции световните дизайнери ни показаха колко добре може да стои кадифето в тонове като синьо, червено и в телесен цвят, стига да е подходящ за случая.

Дължините на дрехите също могат да варират. При съчетанието на плюшената материя няма толкова ограничения и правила за комбинации, както при велура и денима.

Важно е само, когато залагате на визия с кадифе, то да е акцентът при облеклото ви. Най-добре се комбинира с материи като сатен или коприна, защото те са по-леки и не отнемат блясъка му.

красива кадифена рокля

При официалните тоалети повечето дизайнери го представиха във вид на дълга черна рокля, която засилва елегантността във визията, но може и да се спрете на поли или гащеризони от кадифе.

Дрехите от кадифе имат свойството оптически да увеличават формите и то в ширина, като по тази причина, ако сте по-закръглени, е добре да избягвате облекла от тази материя.

Платът бе загубил част от славата си, но с последните модни колекции я върнаха с пълна сила и то е на път отново да завземе гардеробите на голяма част от жените и мъжете.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари