Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Икони»Вижте актьорите от Сексът и градът преди и днес

Вижте актьорите от Сексът и градът преди и днес

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Сексът и градът

Сериалът Сексът и градът се появява на бял свят през 1998-ма година и поставя една нова линия в реалността на телевизионните сериали. Няма човек, който да не е чувал за него. Феновете му са от всякакви възрасти, националности и пол.

Историите на главните героини Кари Брадшоу, Саматна Джоунс, Шарлот Йорк и Миранда Хобд разбиха на пух и прах всички табута за секса. Наяве излезе истината за взаимоотношенията между мъжете и жените и връзките в космополитните градове. Проблемите вървяха ръка за ръка със съвети за справяне с тях, изпитани от самите герои.

Вижте актьорите от Сексът и градът преди и днес

Сериалът приключи щастливо през 2004-та година. Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Кристин Дейвис, Синтия Никсън, Крис Нот, Джон Корбет, Джейсън Люис, Дейвид Еденберг, Ивън Хендлър, Уили Гарсон и Рон Ливингстън придобиха невероятна популярност след участието си в сериала.

Успехът бе грандиозен и наложи създаването на две филмови продължения. В тях актьорите, които изиграха любимите ни персонажи, се промениха.

Актрисите от сериала бързо се превърнаха в еталон за красота. Днес, близо 20 години по-късно, те също изглеждат повече от невероятно. Вижте как изглеждат главните актьори от Сексът и града преди и днес в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати