Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Икони»Вижте как са изглеждали родните плейметки преди пластичните операции

Вижте как са изглеждали родните плейметки преди пластичните операции

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Николета Лозанова преди
Снимка: fb

Светлана Василева, Моника Валериева, Николета Лозанова Черната и Русата Златка, които станаха популярни с участието си в конкурса Мис Плеймейт на еротичното списание Плейбой преди пластичните операции са изглеждали доста по-различно.

Малцина биха познали Моника Валериева на снимка отпреди няколко години. Днес моделката има много по-добре оформен нос, различни вежди, скули и видимо по-обемни устни. Самата тя признава и че е уголемила размера на деколтето си със силикон.

А Светлана Василева освен с кривия си нос се е разделила и с няколко излишни килограма. Преди да попадне в кабинета на пластичния хирург, Гонзовица не е можела да се похвали с естествена красота.

Златките, които не само участваха, а и спечелиха титлата Мис Плеймейт, след коронясването си подариха нови носове и по-големи гърди.

Николета, която за разлика от своите колежки е била красива и преди пластичните операции, също не е подминала кабинета на доктора. Най-фрапиращото във вида на Лозанова от едно време е русата коса, която никак не ѝ е отивала.

Разгледайте нашата галерия горе и установете сами разликите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
29.03.2019 16:24
Най-обикновенни ефтини курволяци,вкарали малко тунинг и хванали Господ за шлифера !!!!!! И пак са си толкова тъпи колкото и преди кво занивате хората изобщо с тез!?!?!?!?
4
0
Анонимен
Анонимен
26.07.2018 12:54
АКО Я НЯМА ПЛАСТИКАТА,ТОВА СА НАЙ-ОБИКНОВЕННИ МОМИЧЕТА,А НЯКОИ БИХ КАЗАЛА ДАЖЕ ГРОЗНИ!А СЕГА ВЕЧЕ СА ЗАБРАВИЛИ КАКВИ КИФЛИ СА БИЛИ И СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО ВЕЛИКИ,НО КАТО ЗАГОВОРЯТ-НЕ МОГАТ ДА СИ СКРИЯТ АКЦЕНТА/ПРОВИНЦИАЛЕН!СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ БЪДАТ КАТО-БАБИ!
7
1