Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Последният писък на модата: Дънки голо дупе

Последният писък на модата: Дънки голо дупе

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Последният писък на модата: Дънки голо дупе
Снимка: hellogiggles.com

Ако сте смятали, че дънките със скъсани колене са върхът на иновациите в модата, то последните тенденции определено ще ви извадят от равновесие. Новият тренд са дънки голо дупе, които се налагат с пълна сила.

Дали обаче ще бъдат толкова популярни, колкото скъсаните дънки, все още е рано да се каже. В интернет пространството обаче се радват на добри отзиви.

Идеята е на марките Vetements и Levis, а знаменитости като Риана и Кендъл Дженър вече се престрашиха да се появят с тях.

При някои от моделите циповете са поставени отзад и ще се наложи да свикнете да се разкопчаете по по-различен начин. Със сигурност обаче дънките ще привлекат вниманието върху дупето ви.

При други модели дънките са разкъсани около дупето и показват повече плът около задните части. Определено са впечатляващи и секси, но има и хора, които смятат, че подобен начин на обличане отива прекалено далеч.

Но решите ли се да си купите този модел, трябва да се подготвите финансово, защото един чифт струва 1900 долара. Освен това стилистите предупреждават, че наистина трябва да имате перфектното дупе, за да ги облечете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати