Евтино! Прада продава кламер за 185 долара

Прада

Италианската компания Прада определено знае как да привлича погледите. Преди дни тя пусна на пазара висок клас кламери. Цената само на един от тях възлиза на 185 долара.

Кламерите на Прада са сред малкото неща, които може да подарите на човек, който си има всичко. Това ги превръща в един лукс за богатите. До момента компанията бе известна със своите скъпи, но изключително качествени чанти. Днес нестандартният продукт е на път да преобърне всички представи.

Кламерът на Прада е полиран със сребро и носи логото на фирмата. Нестандартният артикул на италианската компания се предлага онлайн.

Новият продукт на Прада определено успя да разбуни духовете. В социалните мрежи се разрази спор, в който повечето коментари за уникалния кламер са негативни.

Кламер на Прада

Кламерът на Прада е част от връхлитащите ни колекции с най-нестандартни модни предложения от последните месеци. Преди няколко седмици испанският гигант Баленсиага пусна на пазара чанта за баснословната сума от 2 145 долара.

Интересното бе, че тя бе пълно копие на пликовете, които така или иначе получаваш при покупка в магазин. Разликата бе в материала за изработка. Скъпата чанта е направена от телешка кожа, но това не ѝ пречи да изглежда досущ като тази от магазина, струваща няколко цента.

Чанта Баленсиага

Ако си нямате кламери, вече знаете откъде може да се сдобиете с луксозни такива. Дизайнерското предложение е смело и определено постига целта си – да шокира, заинтересува и смае потребителите.

Понякога целта на компаниите е не толкова да продават много от скъпите си продукти, колкото да си направят реклама. А Прада определено успява в това начинание. Това е и един от ключовете за успеха на компанията - тя е една от най-почитаните в световен мащаб и се радва на популярност сред най-известните хора на планетата.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари