Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Три модни тънкости, които не ви състаряват

Три модни тънкости, които не ви състаряват

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
3 от 3 Снимки

Редуцирайте памучните дрехи


Тази естествена материя без съмнение носи невероятен комфорт и ни кара да се чувстваме добре. Памучните дрехи обаче очертават проблемните области. Освен това с времето тази материя се свива, а това допринася за нежеланите очертания по тялото. Поради това е най-добре да заложите на други естествени материи, като коприна например. Тя носи прохлада и комфорт, но добре прикрива всички недостатъци.

Модата е нещото, което помага на жените да покажат пред света най-доброто, с което разполагат. Има тънкости, които ни помагат да изглеждаме прекрасно, без значение от годините.

Добрата козметика и перфектната прическа определено са важни, особено когато годинките си казват думата. Не се ли комбинират с правилните дрехи обаче, ефектът не е същият.

С напредването на годините дамите започват да купуват все по-скъпи продукти и обръщат по-малко внимание на дрехите си. Неправилният подбор обаче има точно обратният ефект – той състарява и то без значение от възрастта.

За да не допуснете изборът на дрехи да ви състари, е добре да се запознаете с най-честите грешки и тънкостите в това как да ги избегнем. Разгледайте горната ни галерия и вижте кои са трите грешки, които трябва да избягвате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Julia  онлайн магазин
Памучни рокли с дълъг ръкав и памучни блузи от трико за есента са предпочитани от дамите от всички възрасти
1
0