Ботушите над коляното са хит тази есен! Ето как да ги съчетаем

1 от 4 Снимки

1. На официално събитие


Ботушите над коляното могат да са страхотен избор за официален повод и делова среща. За да са секси, трябва да се виждат целите. За да сте адекватни на изискването на официално облекло, то ги съчетайте с пола или рокля до коляното. Най-подходящи за случая са ботушите на ток, но остават на мода и така модерните ниски модели.

Есента вече е тук и модните списания бързат да ни запознаят с най-актуалните тенденции, които ще властват през този сезон. Най-популярни сред обувките този сезон ще са тесните ботуши над коляното.

През есенните дни има няколко дизайна на ботуши, които ще доминират. Ако се съди по снимките на редица известни лица обаче, като абсолютен хит се налагат ботуши над коляното. Останалите са на заден план.

Интересното е, че ботушите над коляното властваха и през изминалите студени сезони. Новите модели са дори още по-разчупени, цветни и ефектни.

Тайната на тесните ботуши над коляното се крие в начинът, по който ги носим. Те винаги са били и ще си останат класика, която е неописуемо секси.

За да носите този тип ботуши, трябва да имате красиви крака. Ако ли не, няма да получите търсения ефект. Следващо неизменно правило е да се запознаете с начините, по които можете да ги носите. По този начин винаги ще сте зашеметяващи.

Вижте в галерията ни при какви поводи да носите ботушите над коляното и и как да съчетаете най-успешно!

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари