Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Успешните хора носят едно и също всеки ден! Виж причината и се замисли

Успешните хора носят едно и също всеки ден! Виж причината и се замисли

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 8 Снимки

2. По-малко загубено време


Нямате представа колко време прекарате в грижа и чудене около дрехите си, докато не премахнете тези задължения от живота си. Ограничаването на гардероба носи най-ценното в живота – времето. Освен това пестите много време сутрин.

Едни от най-богатите хора на планетата се носят най-зле. Помислете и трудно ще се сетите за милиардер, на който да му пука как изглежда в очите на останалия свят.

Ние сме общество, което мери своите постижения на база на своите притежания. Хората все по-често търсят нови пътища и решения в живота си. Нищо чудно, че на мода идва капсулният гардероб или този с малко и привидно еднакви дрехи, които лесно се съчетават.

Проблемът с това какво да облечем всеки ден идва със сериозна загуба на време, което успешните хора влагат в нещо много по-ползотворно. Хората, приели минималистичните принципи в избора си на дрехи, са много по-производителни, по-малко стресирани и по-съсредоточени. Освен това харчат много по-малко за облекло и прекарват минимално време в обикаляне по магазините.

Днешната мода се мени много бързо. Често новите модели са подложени на критика, а това е недопустимо за един успешен човек. Изкуствено наложената мания по преследване на модните тенденции е полезна само за хората, които я създават.

Избирането на едни и същи дрехи ви държи далеч от основния поток. Все повече хора днес започнат да се придържат към минималистичните принципи при зареждането на гардероба си, по примера на богатите и успешните. Внимавайте – тук не говорим за известните, а за успешните.

И ако продължавате да се чудите защо е добре да носите един и същи костюм всеки ден, вижте причините да имате един по-рационализиран гардероб в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати