Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Ето я! Най-новата модна приумица ще ви шокира

Ето я! Най-новата модна приумица ще ви шокира

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Ето я! Най-новата модна приумица ще ви шокира
Снимка: TOPSHOP

Съчетаването на сандали с чорапи открай време се счита за модно престъпление и признак за лош вкус. Но както знаете, модните тенденции са много динамични и често се случва комбинация, която преди се е смятала за тотално погрешна, днес да се вижда по модните подиуми.

Така че, ако сте почитатели на сандалите с чорапи, вече спокойно можете да си ги носите, тъй като те са най-новата фешън приумица.

Идеята тръгва от факта, че откритите обувки винаги са актуални. Според модните гурута те са отличен избор за всяко събитие. Но все пак, ако решите да ги сложите в най-студеното време на годината, има опасност да се простудите. Затова съвсем естествено идва и съчетанието им с по-тънки или по-дебели чорапи.

Компилирането на чорапки със сандали може и да не допада на някои модни критици, но то вече среща много почитатели. В много магазини вече можете да видите подобни сетове, които дори са тематични за предстоящите Коледни празници.

Отделно и много звезди вече показаха, че са привърженици на подобно съчетание. Сред тях е и моделът Кендъл Дженър. Неотдавна сестрата на Ким Кардашиян дефилира по червения килим с женствени сандали на висок ток, под които беше сложила нежни полупрозрачни чорапки.

Ако още идеята за чорапи със сандали ви се струва абсурда, разгледайте нашата галерия. Там ще намерите практични примери за това модно решение, които може и да променят мнението ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати