Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Тоалет според зодията за Нова година! Виж подходящия цвят за теб

Тоалет според зодията за Нова година! Виж подходящия цвят за теб

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
12 от 12 Снимки

Риби


Звездите позволяват да наблегнете на стихийния си цвят – зеленото. Кучето като нищо ще ви схруска, ако не му покажете кои сте. Зеленото наистина е идеален цвят за празничния ви тоалет. Комбинирайте го с други натурални природни оттенъци или други наситени, но едновременно с това сдържани цветове.

Новата 2018-та е на прага ни и е време да изберем как ще се облечем в празничната нощ. Изборът ни трябва да е съобразен както с модните тенденции, така и с персоналните изисквания на зодията ни.

Следващата година ще е на китайското Жълто Куче. То ще дойде на власт след броени дни и трябва да го посрещнем подобаващо. За да не се превърне търсенето на тоалет в кошмар в последния момент, най-добре решете какво ще носите предварително.

Празничните колекции са по магазините. От астрологическа гледка едно е ясно - както посрещнете Новата година, така ще я прекарате. А правилното приветстване включва правилен избор на празничен тоалет.

На Кучето се угажда трудно и не може да го привлечете с помпозен блясък и дълбоко деколте. Макар да е жълто, то харесва и другите цветове, макар те да не му се струват чак толкова празнични. Любими са му са естествените природни оттенъци от кафяво до каки и скъпоценните нюанси на основните цветове.

Червеното трябва да е рубинено, синьото - сапфирово, а зеленото, както се подразбира - изумрудeно. Ето на какво трябва да заложи всяка зодия /виж галерията/, за да угоди на Жълтото Куче.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати