Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Икони»Баби и дядовци модели взривиха света! Само ги вижте

Баби и дядовци модели взривиха света! Само ги вижте

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Баби и дядовци модели взривиха света! Само ги вижте
Снимка: oldushkamodels
Valentina Yasen

Агенция за възрастни модели предизвика истински фурор. Под името Олдушка тя събира под крилото си красиви хора на възраст над 45 години.

Слабите тела и младостта са сред нещата, които се ценят в наши дни. Светът на модата се върти около тях и, който не ги притежава, просто бива изхвърлен от системата. След като куп модели и обикновени хора въстанаха срещу стереотипите, дойде ред и на смелите агенции.

Няма по-красиво нещо от естественото излъчване. Но и няма човек, който да се е спасил от времето. Има обаче нещо необятно и магнетично в начина, по който остаряват някои хора. Те определено го правят красиво, а това си заслужава да се види.

Докато Холивуд и светът на модата са заети в надпреварата за ботокс, лифтинг и силикон, една руска агенция за модели направи обратното. Тя се опита да спре необратимия ход на времето и да докаже, че красотата е много повече от гладка кожа. Ето защо тя реши да покаже красотата на остаряването в поредица от великолепни снимки.

Наречена Олдушка, агенцията работи само с модели на възраст над 45 години. Голяма част от моделите са над 60 годишна възраст, като има и такива на 85. Най-младият модел е на Сергей на 45 /разгледай галерията/, но е включен, защото в очите на фотографа изглежда по-възрастен.

Идеята за създаването на Олдушка се ражда от проекта на фотографа Игор Гавар. Той улавя стила и чара на пенсионерите, снимайки ги за своя блог, наречен със същото име.

След като вземат участие в проекта всички модели на агенцията ежедневно биват заливани от дъжд от предложения. Различни рекламни кампании и каталози ги искат в проектите си. Разгледайте красивите възрастни във фотографиите на Игор Гавр в нашата галерия. Техните сила, дъх, мъдрост и магнетизъм са впечатляващи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати