Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Хвърлете сутиените! Ето ви 6 основателни причини

Хвърлете сутиените! Ето ви 6 основателни причини

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
6 от 6 Снимки

6. Ценете естествените форми


Щом веднъж се научите да цените естествените си форми, ще започнете да приемате и тези на останалите хора. Първата стъпка към щастието, е да се научите да приемате и обичате такива, каквото сте.

Сутиенът е една от най-противоречивите части от женското облекло. Макар да прави гърдите по-красиви и оформени, той има и своите недостатъци.

Повечето жени не излизат навън без сутиен. Освен че оформя, той визуално кара гърдите да изглеждат по-големи. А и прикрива зърната, а това определено си е предимство. Някои дами с по-пищен бюст го носят дори и у дома, защото са убедени, че това пази гърдите им от отпускане.

Има много фактори, които могат да направят сутиена вреден. Ако е прекалено тесен, той притиска бюста и пречи на нормалния растеж и оформяне.

Материалът и моделът са от особено важно значение. Наличието на банели също.

Реално е толкова трудно да си избереш правилния сутиен, че е по-лесно просто да останеш без него. Има жени, които се чувстват много по-добре без сутиен, но този навик също има своите противници.

Ако и на вас ви е писнало да слагате и сваляте сутиени по цял ден, вижте в галерията шестте причини да ги запратите в коша.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати