Ezine.bg»Статии»Мода»Направи си сам»Ще повярвате ли, че тази бална рокля е от торби за смет

Ще повярвате ли, че тази бална рокля е от торби за смет

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Ще повярвате ли, че тази бална рокля е от торби за смет
Снимка: boredpanda

Абитуриентските балове наближават и някои родители са готови да похарчат хиляди, за да осигурят незабравима вечер на детето си, но дизайнерката Амбър Шол показва, че може да изглеждаш като момиче за милиони дори и в торбички за смет.

Основата на роклята, която може да видите я нашата галерия, са именно обикновени торни за смет, като роклята доказва, че за перфектна визия е нужна доза креативност.

Дизайнерката и влогърка от Лос Анджелис редовно споделя различни трикове, с който да направим визията си по-впечатляваща, а последното ѝ предизвикателство е било бална рокля от подръчни материали.

В началото е искала да ушие подобна рокля на шега, но след това е видяла колко добре се получава, била решена да я довърши.

Беше ми интересно дали от една торба за боклук може да се получи рокля и излиза, че може. Нужни са само креативност, упоритост и желание, споделя Амбър пред Bored Panda.

Освен торбата за боклук тя е използвала още бюстие и тюл. В края на роклята са били прикрепени малки розички, също направени от торби за боклук.

С клипчето и снимките тя иска да посъветва младите хора да бъдат по-изобретателни по отношение на външния си вид, а не да разчитат единствено на парите. А защо не и някой да се появи с подобна рокля на абитуриентския си бал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати