Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Дрехата, която всеки модел има в гардероба си

Дрехата, която всеки модел има в гардероба си

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77

Тази дреха трябва да е във всеки женски гардероб и макар че не я виждаме често по модния подиум, е любима на много модели. Лесно може да я комбинирате, без да сте професионален стилист.

Модели като Бела и Джиджи Хадид неведнъж са демонстрирали предимствата на белия потник. Макар че тази дреха не е маркова и отличителна, тя има много плюсове, заради които да си я купите.

На модния подиум дизайнерите показват най-авангардните си и креативни идеи, а белият потник е дреха, който е за ежедневието. Но това на пръв поглед семпло облекло и идеалния избор за лятото.

Потникът, заимстван от мъжкия гардероб, бе наложен като тенденция от иконата Синди Крауфорд през 90-те години и от тогава насам е доказал практичността си.

Памучният потник е подходящ за горещините и с него може да си дадете повече свобода при избора на аксесоари, тъй като си отива с всичко – злато, сребро и екстравагантни модели.

Освен това моделите харесват белия потник, понеже когато го носят акцентът пада върху тяхната красота, а не върху дрехата, както е по време на модните ревюта. На преден план излиза фигурата и лицето им, а не това, което носят.

Белият потник е идеалната основа за много визии, така че може спокойно да експериментирате и да покажете идеите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати