Меган Фокс иска да смени имиджа си

Меган Фокс

25-годишната Меган е решила да промени имиджa на красив модел и мимолетна актриса, като изгради по-сериозен образ за себе си. Освен че е върнала прелесните си форми в сръвнение с миналата година, когато беше останала кожа и кости, звездата от „Трансформърс“ иска да бъде приемана и като сериозна актриса.

"Меган е израснала много в последните няколко месеца. Тя осъзна, че има неща, които е по-добре да не прави, ако иска да бъде възприемана като сериозно актриса", разкрива източник, близък до Меган.

"Тя е на здравословен хранителен режим, както и редовно ходи на фитнес. Също така спря с татуирането и в действителност иска да отстрани някои от настоящите си татуси, защото знае, че това би оказало огромно влияние върху бъдещите и роли."

Според източникът, Меган е крайно решена да смени образа си изграден във фантастичната поредица „Трансформърс“ и да поеме роли в по-сериозни проекти. Той разкрива още че звездата проявява голям интерес и от роли в театъра, въпреки че все още няма реални предложения.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари