Ан Хатауей мина на драстична диета

Ан Хатауей

Звездата от „Дяволът носи Прада“ е минала на драстична диета, за да се впише в последната си роля, на проститутка във филмовата адаптация по романа на Виктор Юго „Клетниците“.

29-годишната актриса, която винаги се е отличавала със стройната си фигура, трябва да свали 7 кг. за 20 дни. За целта актрисата е минала на нискокалорична диета, която включва не повече от 500 ккал на ден. Освен строгата диета, Ан ще трябва сериозно да се изпоти във фитнес залата, за което е и наела личен треньор.

Хатауей ще се превъплъти в ролята на умиращата проститутка Фантин, която по-късно се появява като призрак.

Режисьор на лентата е Том Хупър, който е разпоредил на актрисата за 20 дни да свали необходимите килограми, за да могат да запишат снимките, които започват на смъртният одър на героинята й.

В най-новата екранизация на филма ще участват още актьорите Хю Джакман и Ръсел Кроу. Премиерата на лентата е през месец декември тази година.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

2.8
Общо 5 гласували
5 1
4 0
3 2
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията

Другите търсят

Подобни Статии

От другите сайтове

На въпросната страница виждате Ан Хатауей мина на драстична диета. Ако имате критика или смятате че написаната информация не отговоря на заглавието Ан Хатауей мина на драстична диета, бихте могли да се обърнете към Ezine.bg от формата за контакт. Пишете ни и ако желаете да напишем допълнителна информация за Ан Хатауей мина на драстична диета.