Джъстин Бийбър е бил тормозен като дете

Джъстин Бийбър

Тийнзвездата Джъстин Бийбър признава, че е бил тормозен от съучениците си преди да стане известен. Младият изпълнител, който само преди месец навърши 18 години посвети своя песен „Born to Be Somebody“ на жертвите на училищния тормоз.

"Бях тормозен и редовно изнудван в училище. Повечето хора също минават през такъв период в някаква момент от живота си. Мисля, че е време нещо да се промени в това отношение", споделя любимецът на тийнейджърките.

"В много от случаите, директорите се правят, че не виждат и игнорират насилниците, когато някой ученик бива тормозен. Учителите и другите ученици също. Това трябва да се промени, за да може да се промени и живота на мнозина от нас", добавя още Бийбър.

"Ако сте свидетели на нещо подобно, кажете на някой, защото много често, пострадалият не смеят да споделят и така боли още повече, когато всичко задържат в себе си."

Джъстин наскоро разкри и че е много щастлив от факта, че парфюмът му „Someday“ се приема също толкова добре от почитателките му, колкото и неговата музика и е станал също толкова търсен.

"Това всъщност е най-продавания аромат на 2011 година", заяви звездата. Бийбър постигна рекордни продажби в интернет с постъпления от 3 милиона долара само за няколко седмици. Певецът трябва да благодари не само на огромната си армия от почитатели, които се втурнаха да купуват аромата, но и на рекламната компания, която заля цял свят. "Много съм горд от това, защото ми отне много време, докато мине през всичките процеси, за да направим подходящ аромат. Разбира се най-вече съм благодарен на невероятните си фенове."

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари