Джорджиа претърпя тежка операция

Джорджия

Фолкбомбата Джорджиа, която набра сериозна скорост със смесването на етно, рок и фолк в динамични парчета, претърпя изключително тежка операция.

Красивата изпълнителка на Диапазон рекърдс вече се възстановява в болницата, където бе проведена хирургичната интервенция, която на практика спаси живота на брюнетката.

Приятели и почитатели на певицата не спират да изказват подкрепата си под различни форми и да изразяват радостта си от факта, че певицата вече е в кондиция. В социалната мрежа, по телефоните и дори с писма в болницата те не спират да показват своята подкрепа и любов към хубавото миньонче.

Джорджиа се оказа на косъм от нелепа смърт преди броени дни. Тя била в родния си град Пловдив и изведнъж усетила силни коремни болки, които били нетърпими.

След като потърсила лекарска помощ, се оказало, че животът й виси на косъм и трябва да бъде оперирана по спешност, за да се премахне причината за състоянието й.

Певицата била оперирана по спешност и се оказало, че е получила перитонит, което реално е застрашило живота й. Ако мерките не са били взети навреме, прогнозата е била доста неприятна.

По време на операцията се наложило отстраняване на апендикса на Джорджиа, както и на част от маточната й тръба. След няколкочасова операция ситуацията била овладяна.

Красавицата вече е извън реанимация и се възстановява, за да може отново да се отдаде на създаване на нови парчета. Певицата е много щастлива, че всъщност е получила втори шанс. Тя била много уплашена, когато е била между живота и смъртта. „Живея втори живот! Бях на косъм от фаталния край...”, споделя изпълнителката.

Тя е изключително благодарна на лекарите, без които не е ясно как щеше да завърши най-кошмарния ден в живота й. Джорджиа е много щастлива, че има голямо количество хора, които я подкрепят в този труден момент.

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари