Николета Лозанова: ВИП Брадър е БИГ резил

Николета Лозанова

Наскоро медиите гръмнаха, че сексапилната Николета Лозанова е подвластна на неистови кахъри, че е пропуснала да влезе в къщата на ВИП Брадър.

Клюката гласеше, че сладката Ники категорично отказала на иначе любезната покана на продуцентите, които тайно се молели вътрешно да им помогне да ударят рекордни рейтинги, влизайки в къщата с останалите випове. В крайна сметка отказът на Николета не се оказа клюка, а чистата истина.

Подобни жълтини вдигнаха кръвното на младата майка на отрочето на Валери Божинов и тя побърза да излезе с официално възражение и опровержение в авторитетната арена на Социалната мрежа.

Николета Лозанова
Снимка: Личен Архив

Сексбомбата със силиконови достойнства изригна:

"Била съм изревала, че искам да вляза във Вип Брадър! Що за нелепа измислица, аз не си сменям мнението през ден и с времето съм все по-сигурна, че, когато отказах на поканата, съм направила правилния избор.”

Лозанова с нотка на надменност допълва, че нито хонорарът я е поблазнил, нито трите минутки слава, които ще произходят с влизането във Вип-бърлогата. „Имам си принципи и приоритети - имам си семейство, което е далеч по-важно от това да правя цирк на хората от телевизионния екран."

Пледоарията на Николета завършва със самоотверженото признание, че за нея ВИП Брадър е "БИГ резил". Според експертното мнение на плеймейтката във звездната къща нямало никакви звезди, с изключение на 2-ма, след което Ники изписва три имена - Златка, Никол и Благой.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари