Бившият на Джей Ло я тормози за милиони

Дженифър Лопес

След като избухна скандалът с тормоза, който бившият на Шакира й оказва, за да получи милиони долари, се оказа, че на същия огън се пече и Дженифър Лопес.

Певицата успя неотдавна да се пребори в съда за спиране на филм, който е посветен на нея и е дело на бившия й съпруг – Оджани Ноа. Филмът със заглавие „Задължен съм на Джей Ло” е по сценарий на бившия на звездата.

Преди време Дженифър Лопес сподели, че отново се завръща в киното, след като се завърна триумфално и в света на модата. Известно време звездата бе посветила само на музикалната си кариера и се беше отказала от роли в киното и от модни експерименти.

Но завръщането й в киното за малко да е предшествано от скандален филм за самата нея. Предприемчивият бивш съпруг на Дженифър вече веднъж се опита да изкара пари от проваления си брак с певицата, като продаваше видео-филми от семейния им архив.

Джей Ло

След като не успя да продаде нищо и не изкара нито цент, той написал автобиографичен сценарий, щедро украсен със сцени от личния му живот с Джей Ло.

С това той грубо нарушил брачния договор с бившата си, според който той няма право да разгласява подробности от съвместния им живот. Но да се забрани създаване на автобиографичен филм се оказало доста сложно. След като Джей Ло казала, че възразява срещу този филм, тя получила иск от мъжа си в размер на десет милиона долара.

Въпреки това съдът взел страната на певицата и забранил създаването на филма, като същевременно анулирал и иска на съпруга. По този начин певицата успяла да защити подробностите от личния й живот, които за малко да станат достояние на широката публика.

Според близки на певицата е възможно тя да е предложила все пак някаква сума на бившия си, за да спре да й досажда. Официално звездата не признава нищо. Неприятностите се сипят върху Джей Ло в последно време - неотдавна тя се раздели с поредната си любов - танцьора Каспър Смарт, след като стана ясно, че й е изневерил.

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари