Десислава и Кали – любовта пред парите

Десислава

Фолкпевицата Десислава е една от малкото певици, които са показали на всички, че предпочитат да се отдадат на истинската любов или поне да я търсят, вместо това да се чувстват като в златна клетка.

Русата чаровница, която пее еднакво добре и фолк, и поп-парчета, и развива свой музикален бизнес в Испания, преди време бе любимата жена на бизнесмена Галин, който днес е баща на детето на певицата Галена.

Кали

Десислава, която вече имаше момче от предишна връзка, не пожела да роди дете на Галин, но бе заобиколена от невероятен лукс. Тя позираше с удоволствие в разкошната резиденция на родителите му във Велико Търново.

Но луксът се оказа по-малко ценен за нея от това да намери истинската любов. Затова тя предпочете да се раздели с Галин и да започне да търси нова любов и да развива музикалния си талант.

Точно като нея постъпи и колежката й Кали. Въпреки че половинката й – Тони Краус и осигуряваше всичко, което може да направи щастлива една жена, Кали реши, че любовта е по-важна и я намери в лицето на млад инструктор. Явно и за нея чувствата към даден човек са много по-силен стимул, отколкото доброто финансово положение.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари