Том Круз зарязва религията заради Кейти и Сури

Том Круз и Кейти Холмс

Том Круз, който е един от най-големите спонсори на сциентоложката църква, е решен да я зареже, за да си върне съпругата Кейти Холмс и дъщеря им Сури.

След като години наред се подчиняваше на безсмислените ритуали на църквата на сциентолозите, които следяха буквално всяка нейна крачка, Кейти Холмс избяга със Сури и подаде молба за развод.

Том много лошо понася раздялата им и ту се напива в барове, ту изненадва с истерично поведение хората около себе си. Напоследък той се усамотява с режисьора Ридли Скот, който му дава дружески съвети.

„Религията не ми попречи на кариерата, но тя провали двата ми брака”, спомня си актьорът раздялата не само с Кейти, но и с бляскавата Никол Кидман, която бе негова първа съпруга.

Том Круз

Сциентолозите бяха доволни, че Том Круз и Кейти Холмс се разделиха и дори намериха подходяща съпруга за известния холивудски актьор. Тя е иранка по произход, притежава невероятна красота и голямо богатство и всеки ден изповядва пред висшите служители на църквата всяко действие, което е извършила, като в това влизат и най-интимните й тайни.

Той обаче не е много доволен от това, че постоянно някой друг прави избор вместо него, при положение, че голяма част от доходите му отиват в сциентоложката църква.

Дали Том ще успее да се пребори с религията, която е изповядвал толкова години и по-скоро – дали водачите на сциентоложката църква ще си позволят да изпуснат такава златна мина, все още е загадка.

Кейти вече споделила пред приятели, че е готова да се върне при Том, стига да е напълно убедена, че кошмарът, който й причини фанатичната му любов към сциентоложката църква, няма да се повтори отново.

Освен това Том не позволявал на нито една от двете си известни съпруги да носи обувки на токчета, защото е доста нисък. След развода си с него Никол Кидман обяви на всеослушание, че е щастлива най-много заради това, че отново може да се качи на висок ток.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари